• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 26 лютого по 1 березня 2024 року в закладах дошкільної освіти України та світу пройде ІІІ Міжнародне заняття доброти

26 лютого по 1 березня 2024 року в закладах дошкільної освіти України та світу пройде ІІІ Міжнародне заняття доброти

2024-02-22

/Files/images/Заставка_0.jpg

Через російську агресію щоденне життя українських дітей сповнене тривогами та небезпеками, сотні тисяч дошкільнят регулярно ховаються в укриттях від ворожих ракет. Але віра в добро дарує надію на перемогу над злом та світле майбутнє України.
Одним з джерел добра та позитиву для дітей вже традиційно є Міжнародне заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Тож запрошуємо заклади дошкільної освіти долучитись до такого необхідного та корисного заходу.
Для участі необхідно у період 26 лютого - 1 березня 2024 року провести з дітьми заняття присвячене домашнім та безпритульним собакам та котам.

Заняття доброти традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти та науки України.

Захід можна провести як вочному, так і в онлайн форматі!

Традиційно просимо не приносити/приводити на заняття тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим!

Як отримати електронний сертифікат учасника?

Якщо навчальний заклад має бажання не лише долучитись до проведення «ІІІ Міжнародного заняття доброти», але й отримати електронний сертифікат учасника необхідно:

1. Заповнити заявку на участь за посиланням (до 2.03.24 р.) –http://bit.ly/3SyWka6
2. Провести в очному або онлайн форматі «заняття доброти», присвячене саме котам та собакам 26 лютого -1 березня 2024 року.
3. Зробити фотографії або скрін екрану проведення заняття (по 1 фото/зображенню з кожної групи) та надіслати їх на електронну адресу –bioetika@happypaw.ua(до 5.03.24 р.). В листі з фотографіями мають бути зазначені: назва навчального закладу, місто, кількість проведених занять (відповідно до кількості фото).
Фотографії/скріни екрану мають бути гарної якості, на фото має бути видно, що проходитьсаме «заняття доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин (собак та котів).
Обличчя дітей на фото при необхідності можна закрити.
Кiлькiсть переглядiв: 85