• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 01.12. Була проведена консультація для вихователів на тему " Денна гімнастика пробудження - важлива форма фізичного виховання дошкільнят"

01.12. Була проведена консультація для вихователів на тему " Денна гімнастика пробудження - важлива форма фізичного виховання дошкільнят"

2014-12-01

Консультацію для вихователів провела вихователь Мирошниченко Ольга Юріївна. Вихователі розширили знання про проведення гімнастики пробудження.

Дізналися, що фізичний розвиток малят має бути в центрі уваги педагога протягом усього дня, а не лише на відповідних заняттях. Саме за таких умов можемо подбати про ефективне збереження і зміцнення здоров’я наших вихованців. Авторська система Миколи Єфименка покликана забезпечити повноцінну фізкультурно-оздоровчу роботу в дитсадку, перетворивши її на суцільне театрально-ігрове дійство.

Важливою формою фізичного виховання дошкільнят є гімнастика пробудження після денного сну (або денна гімнастика пробудження). Від правильності її проведення залежить фізичний та емоційний стан вихованців у другій половині дня, а відповідно й ефективність освітнього процесу.

Кiлькiсть переглядiв: 200